Full service

wordpress website
laten maken

Jij wil nu ook weleens een professionele website, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt zorgt voor leads en klanten! Zonder hoofdpijn door technisch geneuzel; volledig ontzorgd. Daar zorg ik voor!

Wil jij een wordpress website laten maken?

Ohw... Het leek zo makkelijk om die website in elkaar te knutselen, maar ai... dat valt toch effe tegen, zeg. Dingen die door je hoofd spoken:

♥ Hoe werkt het allemaal? Het was toch wat technischer dan je had gedacht.
♥ Om het nog maar niet te hebben over de branding.  Geen idee welke kleuren en lettertypes je moet kiezen?
♥ En eh... hoe deel je je site eigenlijk in?
♥ En nog belangrijker: waarom zou je hier nog uren en uren mee bezig willen zijn, als je die tijd veel beter kunt besteden aan dat waar jij heel erg goed in bent en dus aan geld verdienen?

Je WordPress-website laten maken door iemand die het elke dag doet, scheelt jou een hoop stress en tijd. Vormgeving, tekst en beeld moeten op elkaar afgestemd zijn. En als je goed vindbaar wilt zijn in Google (SEO), moet je je site daar óók nog op inrichten.

Als je je WordPress-site door mij laat maken, regel ik dit allemaal voor je. We kijken samen naar wat je wilt bereiken met je site en wat daarvoor nodig is.

STRATEGIE, TECHNIEK & DESIGN... EN DAT ALLEMAAL ZONDER STRESS EN GEDOE

VAL OP MET EEN PRACHTIG DESIGN

Je wilt een mooie website die anders is dan alle anderen? Hij moet passen bij jou, jouw ideeën en je business. Sfeer is veel bepalend. Mijn websites en online academies zijn custom made, zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

GEEN FRUSTRATIES MEER OVER JE WEBSITE

Je bent geen webdesigner en dat hoef je ook echt niet te zijn! Met de websites en academies die ik voor je bouw, hoef je niet te werken met codes. Ik leer je na oplevering hoe je deze zelf kunt aanpassen met behulp van de handige uitlegvideo’s.

MAAK KLANTEN VAN JE WEBSITEBEZOEKERS

Jouw website moet natuurlijk niet alleen een mooi visitekaartje zijn! Hij moet zorgen voor klanten. De templates bevatten alle elementen die je op je website moet hebben om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers zeker ook klanten worden.

Waarom De Online Techlady als jouw website designer?

Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik altijd mijn eigen websites gemaakt. Door schade en schande word je wijs en dat gold zeker ook voor mij in de beginjaren.

Gaandeweg ervaarde ik wat op een website werkt en wat niet. In deze jaren heb ik dé skills geleerd die nodig zijn om successen te behalen. Zoveel praktijkervaring, daar kan geen opleiding tegenop.

En nu vind ik er niks leuker dan achter de schermen alle koppelingen zo te maken dat zelfs externe systemen als je e-mailmarketingsysteem heel veel werk uit handen neemt. "Vinkje hier, linkje daar" is echt mijn persoonlijke feestje.

En precies déze skills kan ik inzetten voor jou!

Hoe pakken we dit aan?

Kennismaking

We starten natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Dat kan live in Culemborg of via Zoom. Jij vertelt me wat jouw wensen zijn en hoe jij dingen voor ogen hebt.

Offerte

Na dit gesprek ontvang je van mij een uitgewerkte offerte.  Dit is het startdocument voor onze samenwerking.

aan de slag

Nadat ik akkoord op de offerte van jou heb ontvangen, gaan we samen aan de slag. In de startdocument staat het tijdsplan waarbinnen we werken. Naast het tijdsplan zit hierin ook een checklist voor jou om mij tijdig de juiste documenten aan te leveren, die ik verwerk in je website. Zodra jij alle informatie hebt aangeleverd, plan ik de start van de samenwerking in. Ik hou je tussentijds telkens op de hoogte hoe de voortgang is.

Branding & huisstijl

Heb je nog geen branding & huisstijl, dan maak ik daarmee als eerste een start. Heb je deze al wel, dan hou ik deze aan.

T

Correctieronde

Nadat de website klaar is, heb je een correctieronde. Samen lopen we alles door en daar waar nodig pas ik dat aan voor je.

Leren aanpassingen te doen

Al mijn websites bouw ik met WordPress en webshops met WooCommerce i.c.m. met de visual builder van Divi.

Het is mijn doel om jouw website zó te maken, maar ook om je in dat proces zó mee te nemen, dat je na afloop zelf aanpassingen kunt maken.

Zo leer ik je via videolessen hoe je een nieuw blog, pagina of product toevoegt en wat je kunt doen om je site veilig  te houden.

Mijn Skills

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap d'r geen snars van. Kun jij eens met me meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik veel ondernemers om mij heen.

Als techgirl ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op.

Het enige wat ik daaruit vooral uit opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun.
Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met jou. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

  • Jip & Janneke uitleg - 98%
  • Branding & Huisstijl ontwerpen - 95%
  • Converterende pagina's opzetten - 92%
  • Koppelingen maken met externe systemen - 85%
  • Teksten herschrijven - 77%
  • Snel schakelen - 98%
  • Sfeer & uitstraling website matcht - 93%

REVIEWS

Mijn oude website was als een jas die niet meer paste. Als ondernemer ben ik constant in ontwikkeling en daar hoort in deze fase gewoon een nieuwe online visitekaartje bij. Met het schrijven van webteksten heb ik als copywriter natuurlijk geen probleem, maar webdesign.. tsja, lastig!

Dus ging ik op zoek naar een websitebouwer die mijn wensen snapte. Saskia had aan een paar woorden genoeg en zette mijn visie om in een website om van te watertanden! Vrolijk, kleurrijk en functioneel. Best of both worlds! Dat is niet alles, met haar creatieve blik wist ze ook mijn kleurenpalet een welkome opfrissing te geven. Ik ben ZO blij met het eindresultaat. Het is echt he-le-maal Kim!

Saskia is enthousiast, benaderbaar en vriendelijk. Ze voelde me feilloos aan, kwam zelf met suggesties ter verbetering en dacht pro-actief mee over mijn website. Op mijn oproep kreeg ik veel reacties, maar Saskia sprong er wat mij betreft uit. Haar manier van communiceren en haar portfolio passen helemaal bij mij. Ik zou in de toekomst zeker weer voor Saskia kiezen als ik hulp nodig heb met mijn website!

Kim de Veer-Krijger

Communicatieadviseur & Copywriter, CommuniKim

“Het is erg leuk om met Saskia om de tafel te gaan zitten. Ze helpt je precies daar waar nodig is en heeft kennis van zaken, denkt met je mee en houdt de vinger aan de pols. Het is gewoon een feestje om samen een website te bouwen.”

Arianne van Genderen

Kleur coach, Eigenwijs in Kleur

“Wat heb je dat prachtig en knap in elkaar gezet Saskia. Dankjewel! Er zijn vast in de toekomst dingen die ik aan wil passen. Dus ik vind het echt heel erg fijn dat je me dit ook leert. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je dit voor mij hebt gedaan.”

Masja van Herpen

Nt2-docente, Delft-Dutch

Ik kocht bij Saskia het 'framework model' en vroeg haar mij te leren eenvoudige aanpassingen zelf te doen. Het resultaat is geweldig! Niet alleen heb ik een website waar ik super tevreden over ben, ik kan dingen zelf aanpassen of veranderen.
De samenwerking met Saskia verloopt prima! Ze communiceert makkelijk, duidelijk en de videootjes die ze maakt zijn helder en in Jip en Janneke taal, waardoor ik het begrijp en zelf kan!
Compliment! En bedankt!

Petra Broere

Mediator, De Conflictbemiddelaar

“Saskia weet haarfijn te vertalen wat ik voor ogen had. Resultaat een geweldig kleurenpalet en het juiste font. Ik heb haar ook mijn ebook laten ontwerpen. Bij haar durf ik alles uit handen te geven.”

Marjolein Koenen

Personal trainer & LifestyleCoach, VEMVitaal

“Saskia is lekker enthousiast en creatief. Het is heerlijk om mijn plannen met haar te bespreken en meteen om te zetten in actie. Lekker snel schakelen en ze heeft hele toffe ideeën en tips. Echt een aanrader.”

Mariska Boer

Mindset- en Financieel Business Coach, Financieel Ritueel

jouw investering

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een offerte die bij jou past, maar om je toch alvast een indicatie te geven wat de richtprijzen zijn, heb ik een helder overzicht voor je.

Exclusief:
- Domein en webhosting
- Logo, teksten en afbeeldingen

Licenties:
Bij het bouwen van jouw website maak ik gebruik van premium plugins en het thema Divi. Hierdoor heb ik toegang tot meer functionaliteiten, het geeft zekerheid dat de software wordt doorontwikkeld en bij problemen kan ik een beroep doen op de ontwikkelaars. 

Betaling:
Je hebt de keuze tussen:

  • 100% na goedkeuring offerte
  • 50% na goedkeuring offerte en 50% op een nader te bepalen moment

Let's Start Something new
Say Hello!

Privacy? Geen zorgen, ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw vraag en niets anders.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!