Geloof in je dromen!

Dat is iets waar ik heilig in geloof en als het even kan, probeer ik ook altijd mijn dromen te leven. Deze levenswijsheid heeft me nog nooit teleurgesteld.

Toen onze Gijs (mijn zoon) nog klein was, reed ik een witte Volvo Kattenrug uit 1968. Mijn liefde heette James. Elke dag reed ik ermee van Culemborg naar Utrecht. Elke dag een heus avontuur, want een oldtimer rijdt als ie zin heeft en in het specifiek mijn James.

De bedrading van James had veel weg van een Oud-Hollands punnikwerkje en met regelmaat trilde wel ergens iets los. Zo kon het zijn dat ik op de linkerbaan van de A2 lekker doorreed en dat ik ineens zomaar moest terugvallen naar compleet rechts, hup naar de vluchtstrook, omdat mijn benzineleiding los was getrild…  Of op de brug van Vianen… bij heftige regenval vloog mijn linker ruitenwisser zo van de auto af…
Jarenlang stapte ik ook in via de rechterkant van de auto, want m’n slot van de bestuurderskant was niet helemaal jofel nootje. Nou ja, jullie hebben vast wel een beetje beeld… ik was misschien wel een beetje verblind door liefde.

“Met tranen in mn ogen heb ik afscheid van mijn liefde genomen.”

Helaas na een aantal jaar met James elke dag te hebben gereden zakte ie door zijn hoefjes. De kokerbalken waren echt op.

Met tranen in mn ogen heb ik afscheid van mijn liefde genomen.

Een lieve dokter uit Groningen heeft James gekocht om van 2 Kattenruggen 1 hele mooie te maken. Ik koester de gedachte dat James toch nog rondtuft en de liefde ontvangt die hij nodig heeft.

Maar zoals ik al schreef… geloof in je dromen! Ik ben blijven dromen over een volgende oldtimer. Oldtimer rijden is a way of living vind ik. Je vertraagt gewoon een beetje in alles… en dat is soms zo fijn om te kunnen doen. “Waar gaat dit verhaal heen???” Haha… dat zal ik je vertellen!!! Die volgende oldtimer is er namelijk gekomen.

Onze Range Rover Classic uit 1982 (hij heet Tuscan, 1871 kg schoon aan de haak en 5 mtr lang) hebben m’n lief en ik tijdens de lockdowns helemaal gestript en weer opnieuw opgebouwd. Tijdens die periode was dit echt het allerleukste project wat ik me maar kon voorstellen.

Mijn stip aan de horizon

Maar een droom van mij die nog veel verder terug gaat is die van tijd- en plaats-ON-afhankelijk te werken. Al sinds ik een jaar of 16 ben, heb ik het daar over… Mijn BHAG, mijn stip aan de horizon dus. Maar ja… dan komt het leven voorbij en dan kun je ff niet altijd je dromen naleven. Dat tijd- en plaatsonafhankelijk werken is niet zo maar gezegd en gedaan.

Maar wat als blijkt dat de dromen van je lief en van jezelf waanzinnig veel raakvlakken hebben?! Dan komen dingen echt dichterbij. Filosoferen over hoe zo’n droom zou zijn, zou voelen, zou ruiken… dat kunnen m’n lief en ik heel goed. 

Dus zijn wij ons begin 2022 gaan oriënteren op een caravan. Eentje die groot genoeg is om als mobiele office te kunnen dienen, eentje die zomer en winter heerlijk is om in en rondom te vertoeven mét onze 2 doggies (onze Berend, Hollandse Smous van 7 en onze Myra, Duitse Staande Langhaar, van 1,5 jaar)!

En zo zijn wij in juli ‘22, nadat we terugkwamen van een waanzinnige reis dwars door de Pyreneeën met onze youngtimer Zebra, trotse eigenaren geworden van Sid. (Tja, alles bij ons heeft een naam. Zo heten onze auto’s Zebra (n.a.v. de nummerplaat) en Tuscan (n.a.v. de originele Range Rover kleur). En zo heet de caravan dus Sid… ja, n.a.v. die ene uit Ice Age 🤣)

Nu… zijn we net terug uit Zweden, en over een paar weken gaan we op Texel weer lekker verder duiken, duiken in de sfeer, in onze droom… Vertragen en ervaren hoe het is om vanuit heerlijke plekken langere periodes te reizen, te genieten én te werken. 😍

Waarom ik je dit vertel

Leef jouw droom en doe vooral díé dingen waar je enorm gelukkig van wordt! Het leven is namelijk echt te kort. Helaas kan ik dat uit eigen ervaring vertellen.

Omdat je op mijn website beland ben, schat ik zo in dat websites of academies bouwen nou net dátgene is waar jij niet zo gelukkig van wordt.

Jij wil heel graag een website die leads en klanten oplevert! Eentje die er fantastisch uitziet. Eentje die technisch goed werkt. Eentje waarmee je goed gevonden wordt in Google. Eentje waarmee je de concurrentie ver achter je laat!

Laat dat nou net hetgene zijn waar ik mega happy van word???

Keertje Zoomen of we dezelfde taal spreken? Dat maakt of dat onze samenwerking een feestje is of zomaar een opdracht en een ding is op de to-do-lijst… Ik ga alleen voor dat eerste namelijk!

“Geniet van de dag, vergeet niet te (dag)dromen!.”

Creatieve Ideeën

Technische uitdagingen

passende Branding & design

Projects

Satisfied Clients

Ongoing Projects

espresso

bottles sparkling saskia

AND COUNTING…

Wat anderen hebben ervaren

“Yeah! Een nieuwe stap. Ja, ik ben gegroeid en mijn droom moet gewoon tot uiting komen. Dat is een logisch gevolg daarvan. Als ik nu terugkijk op de afgelopen jaren heb ik enorme stappen gezet als ondernemer. Its a way of living nu voor mij. En ja, ik heb door schade & schande moeten leren (of afleren?).

En o… het heeft even geduurd, maar nu is hij live: mijn nieuwe website! Zo fijn samengewerkt met Saskia Veltenaar. Ze heeft enorme kennis en ze voelt mij, als mens, haarfijn aan. Had precies door wat ik voor ogen had. Haar advies bracht mij helderheid en zelfs opluchting (ik wil het mezelf nogal eens te moeilijk maken).

Een nieuwe fase is aangebroken voor mij en mijn business. Ik voel de kriebels in m’n buik, ik heb er zin in.”

Linda Schillemans

Mediator, Jouw echtscheidingsmediator

“Saskia is lekker enthousiast en creatief. Het is heerlijk om mijn plannen met haar te bespreken en meteen om te zetten in actie. Lekker snel schakelen en ze heeft hele toffe ideeën en tips. Een website neerzetten die bij mij past, een academie bouwen, Active Campaign inrichten…

Ze neemt je heerlijk al de techniek uit handen. Echt een aanrader”

Mariska Boer

Mindset- en Financieel Business Coach, Financieel Ritueel

Contact

+31 6 286 386 05

saskia@deonlinetechlady.nl

Culemborg, Nederland

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!