Website

you can always edit a bad page. You can't edit a blank page.

Dat is precies hoe ik mijn websites bouw. Mijn geheime recept!❣️ In dit blog leg ik het je uit...

Ik weet dat bij veel ondernemers de moed in de schoenen zakt als ze zitten te staren naar een leeg beeldscherm...
Het ís ook ingewikkeld om je website te bouwen met zo'n heilig wit screen voor je neus.
Wat moet je in hemelsnaam er op zetten? 😖

Templates

Daarom ben ik zo gek op templates... Ik start elke pagina van een website volgens een bepaalde volgorde. Als ik in m'n achterhoofd helder heb wie de doelgroep is, wat het doel van de pagina is en wat de Call-To-Action van die pagina moet zijn, begin ik... Ik vul mijn pagina's met Lorem-ipsum-tekstblokken (die al wel meteen een titel krijgen) en stockphotos in de huisstijlkleuren. Zo ontstaat er voor mijn ogen een gevulde pagina, die ik kan editten. Op deze manier kijk ik nooit tegen zo'n blank page aan!

Hoe is dat voor jou?

Heb je nog geen website, omdat je tegen dat witte beeldscherm aan zit te koekeloeren? Of heb je er misschien al wel een, maar kan die wel een opfrisbeurt gebruiken? Maar mis je de kracht om er echt aan te beginnen?

Wist je dat...

... ik regelmatig een Bootcamp-dag organiseer? In één dag bouwen we samen aan jouw website (geen tijd voor witte lege beeldschermen.. hahaha), zodat je deze aan het eind van de dag kunt lanceren! Hoe goed klinkt dat? 😍

Voorbereidingen

Als je je nu al aanmeld, heb je lekker ruim de tijd om alle voorbereidingen te doen. Je ontvangt van mij een werkboek waarin ik je aan de hand meeneem wat je allemaal mag klaarzetten/verzamelen. 💡

Ik geef je mijn templates waarmee ik mijn websites bouw, zodat jij deze alleen nog maar hoeft te vullen met jouw eigen teksten...

Ik ontzorg je lekker op gebied van alle techniek en alles aan elkaar knopen, zodat jij kan vlammen op de Bootcamp-dag zelf! 💪 

Nu aanmelden

Wil je meedoen? Wacht dan niet te lang. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!