jouw marketing social media plan voor q1

Dat gaan we doen van 2 t/m 6 januari!

even de highlights bij elkaar...

 

* Wanneer?

Maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari van het nieuwe jaar 2023.

Bootcamp Waanzinnige Website in 1 dag

* Waar? 

Elke dag zal er om 9:00 een live Zoomsessie zijn waarin ik uitleg en jou lekker aan het werk zet. De opnames van de Zoomsessies worden later op diezelfde dag in een besloten pop-up Facebook groep gedeeld, zodat (als je er niet live bij kunt zijn of het nog effe terug wil kijken als ik te snel ging) toch zeker kunt meedoen. Vragen beantwoord ik dagelijks in de besloten Facebook groep. Deze besloten pop-up Facebook groep zal een week nadat de 5 daagse is afgelopen ook weer sluiten.

* Huiswerk?

Ja, ja, jij wil resultaat... dus... krijg je ook huiswerk om je in de actiestand te krijgen. Hou elke dag een uurtje extra geblokt, zodat je de informatie van de Zoomsessie meteen die dag kunt gaan uitwerken. Dat gaat jou absoluut het meeste resultaat opleveren. Geloof mij!

* naslagwerk?

Zeker wel, als je mij een beetje kent…  dan ben je dat wel gewend… je krijgt van mij elke dag een uitgebreid werkboek, zodat je deze altijd weer erbij kunt pakken zodra je de planning voor Q2, Q3 of Q4 wil gaan maken. Als je het systeem eenmaal snapt en hebt omarmd, is dat echt appeltje eitje!

Tot hier gelezen? 😉

Nou, dan heb je waarschijnlijk de bevestiging van de 5 daagse wel in je inbox binnen. Ik nodig je ook zo snel mogelijk uit voor de besloten Facebook groep. Hier kun je alle vragen die je gedurende de 5 daagse hebt stellen.

In ieder geval tot snel! Digitale groet, Saskia.

Saskia - De Online Techgirl
Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!