mijn werk

01

De Digiwijzeres voor Ondernemers

Saskia, alterego De Digiwijzeres, ik dus... leer ondernemers digitale tools te omarmen, waardoor het ondernemers nog leuker én makkelijker wordt. Denk daarbij aan het werken met Canva, het bedenken van Content voor op social media, het inplannen van deze content met tools als Creator Studio, Hootsuite of Publer, structuur krijgen in dagelijkse werkzaamheden met Trello, etc...

Alle cursussen, die worden aangeboden, zitten in mijn Learndash academy, die op een subdomein draait.

www.DeDigiwijzeres.nl
www.FinancieelRitueel.nl

02

Avec Amour, malka

Malka Sewdien, alterego Avec Amour Malka, is een onderneemster uit Culemborg.
Voor unieke prachtige, luxe giftboxen, moet je bij deze dame zijn.

Voor Malka heb ik een complete branding en huisstijl ontworpen en vervolgens haar hele website én webshop in deze stijl neergezet.

03

VingerVlug

VingerVlug is een typeprogramma, waarmee kinderen, scholieren en volwassenen in Nederland, België en de Nederlandse Antillen onder begeleiding van een typedocent in 10 weken leren blindtypen met 10 vingers.

Dit typeprogramma is in 2019 ontwikkeld voor kinderen, scholieren en volwassenen. Brede doelgroep, dus de missie was om deze ook allemaal te bereiken met deze branding. Inmiddels hebben al ruim 2000 leerlingen via deze lesmethode leren blindtypen.

www.VingerVlug.Online
www.VingerVlug.Online
www.FinancieelRitueel.nl

04

Financieel Ritueel

Mariska Boer, alterego Financieel Ritueel, is een mindset- en businesscoach uit Ommen.
Voor een fijne kijk op financiën vanuit je eigen Human Design, moet je bij deze dame zijn.

Voor Mariska heb ik een complete branding en huisstijl ontworpen en vervolgens haar hele website in deze stijl neergezet.

05

GeldwijsOndernemen

Mariska Boer, alterego GeldwijsOndernemen, is een finacieel businesscoach uit Ommen.
Ze adviseert ondernemers als jij en helpt jouw bedrijf naar een next level. Hierbij zet ze haar 20 jaar ervaring als financieel adviseur in en als register belastingconsulent voorziet ze je van de daarbij behorende fiscaal actuele informatie.

Voor Mariska heb ik haar huidige website nagelopen en daar waar nodig aangepast en verbeterd. Ook heb ik haar automatische processen gestroomlijnd. Momenteel ben ik achter de schermen bezig met haar Learndash academy.

www.GeldwijsOndernemen.nl
www.Biberg.nl
www.Biberg.nl

06

Biberg

Niki Bierling, alterego Biberg, is een hoedenontwerper uit Spijkenisse.
Voor de mooiste handgemaakte hoed op maat, passend bij je outfit, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt, moet je bij deze dame zijn.

Voor Niki heb ik een complete branding en huisstijl ontworpen en vervolgens haar hele website in deze stijl neergezet. We hebben gekeken naar een branding met kleuren die goed matchen met de kleurrijke hoeden die Niki ontwerpt.
Daarnaast heb ik Niki ook geholpen met het leren werken met Canva, hoe ze content kan bedenken en hoe ze deze content inplant, zodat ze meer structuur heeft om ook weer aan het ontwerpen van haar prachtige hoeden toekomt.

07

Gewoon Juf Saskia

Ik, Saskia, alterego Gewoon Juf Saskia, ben ook typedocent, in Culemborg en omgeving, die met het VingerVlug typeprogramma kinderen, scholieren en volwassenen leert blindtypen in 10 weken.

In 2012 ben ik begonnen als typejuf. Er is niks leuker om leerlingen een vaardigheid als typen aan te leren, iets waar ze hun verdere leven altijd profijt van hebben.

www.GewoonJufSaskia.nl
www.GewoonJufSaskia.nl
www.DeTypetante.nl
www.DeTypetante.nl

08

De Typetante

Jolanda, alterego De Typetante, is een typedocent in regio Wolvega, die met het VingerVlug typeprogramma kinderen, scholieren en volwassenen leert blindtypen in 10 weken.

Voor Jolanda heb ik een complete branding en huisstijl ontworpen en vervolgens haar hele website in deze stijl neergezet.

09

Eigenwijs in Kleur

Arianne, alterego Eigenwijs in Kleur, geeft mensen inzicht in kleur. Wat kan kleur voor jou als persoon, maar zeker ook als ondernemer betekenen?

Voor Arianne heb ik eerst haar eigen branding afgestemd met de sfeer op haar website. Daarna heb ik het frame van haar website gebouwd de onderliggende paginastructuur, zodat ze deze zelf kan vullen met content.

www.EigenwijsInKleur.nl
www.EigenwijsInKleur.nl
www.Delft-Dutch.nl
www.Delft-Dutch.nl

10

Delft Dutch

Masja, alterego Delft Dutch, geeft in Delft en omgeving Nederlandse taalcursussen op verschillende niveaus, Nederlands op de werkvloer of cursussen waarbij een specifieke vaardigheid wordt getraind zoals zakelijk schrijven of spreekvaardigheid.

Voor Masja heb ik een complete branding en huisstijl ontworpen en vervolgens haar hele website in deze stijl neergezet.

11

Ilja van Noord

Ilja, alterego Mastermind by Design, houdt zich bezig met Human Design en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf als mens, maar ook voor je business.

Voor Ilja heb ik eerst haar eigen branding afgestemd met de sfeer van haar business. Daarna heb ik een template voor haar e-books ontworpen, zodat ze deze zelf telkens kan vullen met nieuwe content en foto's.

Ebook - Money by Design - Ilja van Noord
www.IljaVanNoord.nl
www.VEMVitaal.nl
www.VEMVitaal.nl

12

VEMVitaal

Marjolein, alterego VEMVitaal, coacht graag mensen op een positieve manier om de “betere ik” van zichzelf te vinden, zodat jij je blijer en gelukkiger voelt. Daarnaast leert zij je hoe je jouw leefstijl op lange termijn kunnen aanpassen: zij laat je zien hoe je elke dag kunt werken aan de drie meest belangrijke fundamenten van ieder mens: voeding, energie en motivatie.

Voor Marjolein heb ik teksten herschreven en de bestaande branding op haar website aangepast, zodat deze veel persoonlijker en klantgerichter werd.

REVIEWS

“Saskia weet haarfijn te vertalen wat ik voor ogen had. Resultaat een geweldig kleurenpalet en het juiste font. Ik heb haar ook mijn ebook laten ontwerpen. Bij haar durf ik alles uit handen te geven.”

Marjolein Koenen

Personal trainer & LifestyleCoach, VEMVitaal

“Het is erg leuk om met Saskia om de tafel te gaan zitten. Ze helpt je precies daar waar nodig is en heeft kennis van zaken, denk met je mee en houd de vinger aan de pols. Het is gewoon een feestje om samen een website te bouwen.”

Arianne van Genderen

Kleur coach, Eigenwijs in Kleur

“Wat heb je dat prachtig en knap in elkaar gezet Saskia. Dankjewel! Er zijn vast in de toekomst dingen die ik aan wil passen. Dus ik vind het echt heel erg fijn dat je me dit ook leert. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je dit voor mij hebt gedaan.”

Masja van Herpen

Nt2-docente, Delft-Dutch

“Saskia is lekker enthousiast en creatief. Het is heerlijk om mijn plannen met haar te bespreken en meteen om te zetten in actie. Lekker snel schakelen en ze heeft hele toffe ideeën en tips. Een website neerzetten die bij mij past, een academie bouwen, Active Campaign inrichten... Ze neemt je heerlijk al de techniek uit handen. Echt een aanrader😘”

Mariska Boer

Mindset- en Financieel Business Coach, Financieel Ritueel

Let's Start Something new
Say Hello!

Privacy? Geen zorgen, ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw vraag en niets anders.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!