Over

Wie is die online techlady?

Ik ben Saskia. Afgelopen december 46 jaar geworden.
Geboren in ‘s-Hertogenbosch en woon samen met mijn lief Martin, zoon Gijs en hond Berend, een Hollandse Smous, en Mackmyra, een Duitse Staande Langhaar in Culemborg. 

Als Digiwijzeres én technisch web- & academy Designer help ik ambitieuze ondernemers, door ijzersterke websites & passende brandings te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien, maar welke óók zorgen voor conversie.

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen als typejuf, Gewoon Juf Saskia. Als een vis in het water: kennisoverdracht en het aanleren van een vaardigheid is het leukste wat er is. Na een aantal jaar heb ik zelfs een eigen lesmethode ontwikkeld, VingerVlug genaamd. En deze lesmethode ben ik gaan uitrollen in Nederland, België en Nederlandse Antillen.

En toen… kwam dat ene virus om de hoek kijken… als typejuf mocht ik maanden lang niet op school komen om les te geven… en tja, mijn team van typedocenten wereldwijd ook niet.

Aangezien ik graag omdenk, zag ik al snel mogelijkheden om mijn liefde voor digitale tools om te zetten in een business. En zo startte ik begin 2021 met De Digiwijzeres. Als Digiwijzeres leer ik ambitieuze ondernemers online zichtbaarder te worden, zonder grafisch designer of marketeer te hoeven inhuren. Zo wordt het ondernemen nog leuker én makkelijker wordt. 

Hoe mooi dat ik gewoon doe wat ik leuk vind (*lees: de diginerd en techlady uithangen…) en hoe geweldig om te horen dat dat zo enorm met open armen wordt ontvangen. Berichtjes als “Te gek dat jij haast elke dag me weer wat nieuws leert! Was je maar eerder m’n digiwijzeres geworden! Ga vooral zo door! Ik ga me in ieder geval meteen inschrijven voor de Canva cursus, zin om door jou wijs gemaakt te worden!” komen met regelmaat binnen…

Ik geniet als ik andere ondernemers zie groeien door dat zetje de goede kant op. Ik word blij als ik andere ondernemers ondersteun met mijn kennis over Canva. Ik juich anderen graag toe als ze goed bezig zijn met hun contentplanning, nadat ze bij mij hebben geleerd hoe de contentmachine voor ze kan werken. Ik geniet als dat technische stukje waar een mede-ondernemer tegen aan loopt simpel te fixen is door een digitool in te zetten.

Maar ik ga óók onwijs stralen als ik een website of academy op mag leveren voor een business-buddy… Dat doe ik al een aantal jaar, omdat ik daar zo ontzettend veel voldoening uithaal. Voor veel ondernemers is het technisch Chinees achter de schermen van een website of academy, maar voor mij voelt het als een groot feestje. Vinkje hier, linkje daar…

Als HSS’er ben ik een echt gevoelsmens met een intuïtieve manier van werken. (Ondertiteling: HSS’er = de High Sensation Seeker onder de HSP’ers = High Sensitive Persons…)
Doordat ik me goed kan verplaatsen in wat jij voor ogen hebt, heb ik binnen no-time alles wat jij graag wil op de rit.

Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe ik dit voor elkaar kreeg. Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik altijd mijn eigen websites gemaakt. Door schade en schande wordt je wijs en dat gold zeker ook voor mij in de beginjaren. Gaandeweg ervaarde ik wat op een website werkt en wat niet. In deze jaren heb ik dé skills geleerd die nodig zijn om successen te behalen. Zoveel praktijkervaring, daar kan geen opleiding tegenop.

Tijd dus om dit ook om te denken… ik wil alleen nog maar dingen doen waar ik de hele dag van kan stralen! En zie hier… naast De Digiwijzeres mag ik je voorstellen aan De Online Techlady!

En eh.. wat het verschil tussen die twee is? Bij De Digiwijzeres leer ik jou hoe je zelf digitale tools kunt leren gebruiken. Als Online Techlady help ik ambitieuze ondernemers door ijzersterke websites & passende brandings te ontwikkelen die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien, maar óók zorgen voor conversie. Kortom… ik neem het technische gedeelte lekker voor je uit handen en leer ik je daarna hoe je zelf aanpassingen kunt doen. Je krijgt er dus meer Saskia bij… Hahaha!

Laat het maken van je website of online academy je niet meer tegenhouden om jouw doelen en dromen te bereiken!

Een website of online academy die zorgt voor conversie. Zodat jouw ideale klant je weet te vinden. Dat is mijn doel. Dat zonder frustratie en hij het ziet er visueel aantrekkelijk uit. Alles om ervoor te zorgen dat jij groeit met je business.

Een greep uit mijn portfolio

“Oké! Klinkt wel goed, zeg. Maar wat heb jij dan zoal ontworpen, Saskia?” vraag je je wellicht af…

www.FinancieelRitueel.nl
www.EigenwijsInKleur.nl
www.Delft-Dutch.nl
www.DeDigiwijzeres.nl

Nieuwsgierig naar meer uit mijn portfolio? Klik dan op de button hieronder.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Privacy? Geen zorgen, ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw vraag en niets anders.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!