waarom deze éne ontmoeting alles zal veranderen!

Voor starters en professionals die hun ideale klanten nu wel eens écht willen ontmoeten om ze daarna beter te kunnen verrassen met een prachtig en onweerstaanbaar aanbod

Ontmoet nu jouw ideale klant!

Deze gids is voor jou, als je...

♥ wil weten met wie jij nou echt wilt werken.

♥ wil weten hoe je ideale klant er uit ziet.

♥ wil ontdekken waar jouw ideale klant ‘s nachts wakker van ligt.

♥ wil weten wat de behoeftes zijn van je klant.

♥ wil weten waarmee jij juist deze ideale klant kunt helpen.

Saskia - De Online Techgirl

“Wie is toch die ideale klant?” Wat een akelige vraag, hè? Elke business coach start met deze vraag aan jou te stellen. Maar ja, wat nou als er dan gewoon niks in je oppopt? Uit ervaring weet ik dat sommigen deze vraag voor het gemak gewoon maar even overslaan, want je wil tenslotte zo snel mogelijk aan de slag met jouw (nieuwe) website.

Maar… als je jouw ideale klant niet aanspreekt op je website, in je social media berichten, in je visuals, dan sla je echt de plank mis. Die website gaat jou niet de klanten opleveren die jij graag wil helpen.

Hoe fijn zou het zijn als jouw klant een gezicht heeft. Dat je echt ziet wie hij of zij is, wat hij of zij doet, wat hem of haar bezig houdt. En vooral dat je nog beter weet welk probleem jij voor hem of haar kunt oplossen.

Dus… Tijd om jouw ideale klant echt te ontmoeten!

“Ja, maar Sas, hoe dan???” Ohw, ik kan je er alles over vertellen! In mijn gratis gids komt alles samen. Je kunt deze hieronder aanvragen. 

Ik help jou je ideale klant te ontmoeten.

De Online Techgirl - Website & Academy Design

Ontmoet nu jouw ideale klant

Bestel vandaag nog deze gids!

Wat zeggen klanten over deze gids?

“Dank je wel, Saskia!! Dit werkt ook echt. Heel fijn, deze gids met die visualisatie! Ik heb eindelijk mijn ideale klant heel helder op mijn netvlies.”

Hans Koster

Lichaamsgerichte psychotherapeut, Slow Soul Diving

“Dit is echt fantastisch, Sas! Ik merk dat ik hier in mijn opleiding tot VA onwijs tegen aan loop. En ik niet alleen! Deze aanpak om je ideale klant te ontmoeten heeft echt zo’n meerwaarde. En weet je… Ik heb al een koffietje gedaan met mijn ideale klant!”

Fleur Veltenaar

Virtual Assistent, Fleur Vinkt Af

Wil jij net als Hans en Fleur nu ook wel eens jouw ideale klant écht ontmoeten om ze daarna beter te kunnen verrassen met een prachtig én onweerstaanbaar aanbod? 

 

Na het lezen van deze gids weet jij...

♥ met wie jij nou echt wilt werken.

♥ hoe je ideale klant er uit ziet.

♥ waar jouw ideale klant ‘s nachts wakker van ligt.

♥ wat de behoeftes zijn van je klant.

♥ waarmee jij juist deze ideale klant kunt helpen.

Deze éne ontmoeting zal alles veranderen!

Bestel dus vandaag nog deze gratis gids!

Deze gids is geschreven door Saskia.

Maar eh... Wie is Saskia, de online techlady?

Saskia - De Online Techgirl

Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik altijd mijn eigen websites gemaakt. Door schade en schande wordt je wijs en dat gold zeker ook voor mij in de beginjaren. Gaandeweg ervaarde ik wat voor ondernemers werkt en wat niet. In deze jaren heb ik dé skills geleerd die nodig zijn om successen te behalen. Zoveel praktijkervaring, daar kan geen opleiding tegenop.

Als je een (nieuwe) website gaat maken voor jezelf óf als je dit door mij laat doen, komt altijd de vraag "wie is je ideale klant?" naar voren. Als je jouw ideale klant namelijk niet aanspreekt op je website, in je social media berichten, in je visuals, dan sla je echt de plank mis. Die website gaat jou niet de klanten opleveren die jij graag wil helpen.

Dus…  heb ik deze gids voor mijn klanten geschreven! Als HSS’er ben ik een echt gevoelsmens met een intuïtieve manier van werken. (Ondertiteling: HSS’er = de High Sensation Seeker onder de HSP’ers = High Sensitive Persons…)
Zelf maak ik graag gebruik van visualisatie, het brengt je ideale klant zo dichtbij. Mijn klanten hebben dit al zo ervaren. 
En dat gun ik jou ook!

Dus... spreek af in jouw lievelings Grand Café, drink een kopje koffie samen, leer je ideale klant beter kennen. Alles wat je hierna schrijft, schrijf je écht voor jouw ideale klant! Dat zorgt voor meer verbinding, meer connectie. En dat is wat je wil!

Deze éne ontmoeting zal alles veranderen!

Bestel dus vandaag nog deze gratis gids!

Gids Ontmoet je ideale klant - De Online Techgirl
Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!