Full service

Learndash academy

Design

Jij bent klaar om op te schalen en je wil graag een online leeromgeving, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt goed werkt voor al jouw deelnemers! Zonder hoofdpijn door technisch geneuzel; volledig ontzorgd.

Wil jij een Learndash academy laten maken?

Door een online leeromgeving te maken, ben jij ineens schaalbaar als ondernemer en kun je veel meer mensen tegelijk helpen. Maar ja…. een online cursus of training aanbieden is veel meer dan effe je cursusmateriaal online zetten.

Dingen die spelen:
♥ Je moet een goede online leeromgeving neerzetten én zorgen dat die goed blijft draaien.
♥ Je wil dat er een automatisch betalingssysteem aan gekoppeld is.
♥ Maar ook… je wil dat mensen die een cursus bij je hebben gekocht automatisch informatie over het inloggen ontvangen. Je zit tenslotte er niet op te wachten om dit allemaal handmatig te doen.

Het vraagt om een goede voorbereiding en strategie, want anders zit je straks tot over je oren in het werk.

Als Online Techlady, met al een aantal jaar ervaring in het bouwen van websites en leeromgevingen, zorg ik ervoor dat je goed voorbereid begint aan je nieuwe avontuur. Je krijgt een overzichtelijke leeromgeving waar je steeds weer nieuwe cursussen aan toe kunt voegen, zodat je er jaren mee vooruit kunt.

VAL OP MET EEN PRACHTIG DESIGN

Je wilt een academy die anders is dan alle anderen? Hij moet passen bij jou, jouw ideeën en je business. Sfeer is veel bepalend. Mijn websites en online academies zijn custom made, zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

GEEN FRUSTRATIES MEER OVER JE ACADEMY

Je bent geen webdesigner en dat hoef je ook echt niet te zijn! Met de academies die ik voor je bouw, hoef je niet te werken met moeilijke codes. Ik leer je na oplevering hoe je deze heel gemakkelijk gecustomized worden met behulp van de handige uitlegvideo’s.

MAAK KLANTEN VAN JE WEBSITEBEZOEKERS

Jouw academy moet natuurlijk niet alleen een mooi visitekaartje zijn! Hij moet zorgen voor klanten. De templates bevatten alle elementen die je op je academy moet hebben om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers zeker ook klanten worden.

Waarom De Online TechLady als jouw academy designer?

Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik altijd mijn eigen websites gemaakt. Door schade en schande word je wijs en dat gold zeker ook voor mij in de beginjaren.

Gaandeweg ervaarde ik wat op een website werkt en wat niet. In deze jaren heb ik dé skills geleerd die nodig zijn om successen te behalen. Zoveel praktijkervaring, daar kan geen opleiding tegenop.

En nu vind ik er niks leuker dan achter de schermen alle koppelingen zo te maken dat zelfs externe systemen als je e-mailmarketingsysteem heel veel werk uit handen neemt. “Vinkje hier, linkje daar” is echt mijn persoonlijke feestje.

En precies déze skills kan ik inzetten voor jou!

Hoe pakken we dit aan?

Kennismaking

We starten natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Dat kan live in Culemborg of via Zoom. Jij vertelt me wat jouw wensen zijn over online cursussen en hoe jij dingen voor ogen hebt voor nu en in de toekomst. Ik bouw academies met Learndash. De mogelijkheden die deze software biedt zijn eindeloos.

Offerte

Na dit gesprek ontvang je van mij een uitgewerkte offerte.  Dit is het startdocument voor onze samenwerking.

Aan de slag

Nadat ik akkoord op de offerte van jou heb ontvangen, gaan we samen aan de slag. In de startdocument staat het tijdsplan waarbinnen we werken. Naast het tijdsplan zit hierin ook een checklist voor jou om mij tijdig de juiste documenten aan te leveren, die ik verwerk in je website. Zodra jij alle informatie hebt aangeleverd, plan ik de start van de samenwerking in. Ik hou je tussentijds telkens op de hoogte hoe de voortgang is.

Branding & huisstijl

Heb je nog geen branding & huisstijl, dan maak ik daarmee als eerste een start. Heb je deze al wel, dan hou ik deze aan.

T

Correctieronde

Nadat de academy klaar is, heb je een correctieronde. Samen lopen we alles door en daar waar nodig pas ik dat aan voor je.

Leren aanpassingen te doen

Al mijn academies bouw ik met WordPress en Learndash als LMS i.c.m. met de visual builder van Divi.

Het is mijn doel om jouw academy zó te maken, maar ook om je in dat proces zó mee te nemen, dat je na afloop zelf aanpassingen kunt maken.

Zo leer ik je via videolessen hoe je een nieuwe cursus, pagina of product toevoegt en wat je kunt doen om je academy veilig te houden.

Mijn Skills

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap dr geen snars van. Kun jij eens met me meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik veel ondernemers om mij heen. 

Als techgirl ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. En die vooral het gebruik van een academy achter de schermen stukken relaxter maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op. 

Het enige wat ik daaruit vooral uit opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun.
Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met jou. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

  • Jip & Janneke uitleg – 98%
  • Branding & Huisstijl ontwerpen – 95%
  • Converterende pagina’s opzetten – 92%
  • Koppelingen maken met externe systemen – 85%
  • Teksten herschrijven – 77%
  • Snel schakelen – 98%
  • Sfeer & uitstraling website matcht – 93%

KLAAR OM TE KNALLEN MET JOUW ONLINE CURSUSSEN? ZONDER STRESS EN GEDOE?

REVIEWS

“Saskia is lekker enthousiast en creatief. Het is heerlijk om mijn plannen met haar te bespreken en meteen om te zetten in actie. Lekker snel schakelen en ze heeft hele toffe ideeën en tips. Een website neerzetten die bij mij past, een academie bouwen, Active Campaign inrichten… Ze neemt je heerlijk al de techniek uit handen. Echt een aanrader😘”

Mariska Boer

Mindset- en Financieel Business Coach, Financieel Ritueel

jouw investering

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een offerte die bij jou past, maar om je toch alvast een indicatie te geven wat de richtprijzen zijn, heb ik een helder overzicht voor je.

Exclusief:
– Domein
– Webhosting
– Woocommerce voor abonnementen
– Logo, teksten en afbeeldingen

Licenties:
Bij het bouwen van jouw academy maak ik gebruik van Learndash, BeaverBuilder & BeaverThemer, Cartflows, WP Fusion, Gravity Forms Elite, Complianz Premium en andere premium plugins. Hierdoor heb ik toegang tot meer functionaliteiten, het geeft zekerheid dat de software wordt door ontwikkeld en bij problemen kan ik een beroep doen op de ontwikkelaars. Voor dit pakket zou je jaarlijks ruim $1400,- aan licentiekosten kwijt zijn. Een academie kost als je het via mij besteld, inclusief hosting & onderhoud € 650,- per jaar. Je ontvangt hier een aparte factuur voor van het bedrijf waar ik mee samenwerk hierin.

Betaling:
Je hebt de keuze tussen:

  • 100% na goedkeuring offerte
  • 50% na goedkeuring offerte en 50% op een nader te bepalen moment

Let’s Start Something new
Say Hello!

Privacy? Geen zorgen, ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw vraag en niets anders.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!