Full service

Branding & huisstijl Design

Jij komt er alsmaar niet uit. Een branding voor jouw eigen business opzetten is moeilijker dan je denkt. Welke kleuren passen bij jou, bij je bedrijf? Welke typografie matcht goed? Ohwja, je moet er dan ook nog een passend logo bij hebben. 

Wil jij een passende branding & huisstijl laten maken?

Ohw... Het leek zo makkelijk om wat kleuren en lettertypes bij elkaar te fröbelen, maar ai... dat valt toch effe tegen, zeg.

Inmiddels ben je er al wel achter dat een krachtige branding, goed logo en toffe huisstijl ontwerp de herkenbaarheid van jouw business vergroot. Het consistent toepassen van je logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en soort foto's zorgen ervoor dat jouw doelgroep in één oogopslag ziet dat ze met jou en jouw business te maken hebben.

Dus je snapt het belang ervan, maar qua uitvoering stokt het.
"Pfff, nou, Sas, daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken." hoor ik je denken.

Je branding & huisstijl laten maken door iemand die het veel doet, scheelt jou een hoop stress en tijd. Alles moet tenslotte echt goed op elkaar afgestemd zijn. Als je je branding & huisstijl door mij laat maken, regel ik dit allemaal voor je. We kijken samen naar wat je wilt bereiken met jouw business, wat je merk- en kernwaarden zijn en hoe we dat waanzinnig tof visueel kunnen vertalen.

VAL OP MET EEN PRACHTIG DESIGN

Je wilt een design die anders is dan alle anderen? Het moet passen bij jou en je business. Sfeer is veel bepalend. Mijn brandings en huisstijlen vallen op en passen bij jouw business, zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

CONSISTENT ZIJN EN BLIJVEN

Je bent geen grafisch designer en dat hoef je ook echt niet te zijn! Ik zorg voor een compleet pakket social media templates. Waardoor jij consistent bent en blijft in je marketing. Ook leer ik je hoe je deze templates makkelijk aanpast.

Saskia - De Online Techgirl

Waarom De Online Techlady als jouw branding & huisstijl designer?

In de jaren voordat ik zelfstandig ondernemer werd, heb ik een aantal jaar een kunstmagazine over polymeer klei in eigen beheer uitgegeven. Naast m'n fulltime job, gewoon omdat ik het heerlijk vond om mijn kennis te delen met andere artists over de hele wereld die zich met dit art-medium bezig houden.

Mijn liefde voor polymeer klei, papier, kleur en typografie kon ik op die manier onwijs mooi combineren! 

Later toen ik mijn business startte, kon ik al mijn verworven kennis over kleur, typografie combineren met mijn ideeën over mijn merk- en kernwaardes, mijn filosofie, mijn merkpositionering en veel meer.

Zoek jij een sterke branding en huisstijl? Iets wat elegantie ademt, waar je ideale klant voor zwicht en jou laat glimmen van trots? Moodboard, kleur, typografie, aan alle schenk ik aandacht.

Laat me mijn liefde voor kleur en typografie inzetten voor jou, jouw branding en huisstijl!

Hoe pakken we dit aan?

Kennismaking

We starten natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Dat kan live in Culemborg of via Zoom. Jij vertelt me wat jouw wensen zijn en hoe jij dingen voor ogen hebt.

Offerte

Na dit gesprek ontvang je van mij een uitgewerkte offerte die we als startdocument gebruiken.

Aan de slag

Nadat ik akkoord op de offerte van jou heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik hou je tussentijds telkens op de hoogte hoe de voortgang is.

T

Correctieronde

Ik maak een eerste opzet voor je branding en huisstijl. Daarna heb jij één correctieronde en doe ik, op basis daarvan, aanpassingen. Daarna is je branding en huisstijl klaar.

Leren aanpassingen te doen

Al mijn branding en huisstijl ontwerpen lever ik al met een aantal social media templates in Canva.

Het is mijn doel om jouw branding en huisstijl zo makkelijk en consistent mogelijk te maken.

Zo leer ik je via videolessen hoe je deze kunt aanpassen.

Mijn portfolio

REVIEWS

“Saskia weet haarfijn te vertalen wat ik voor ogen had. Resultaat een geweldig kleurenpalet en het juiste font. Ik heb haar ook mijn ebook laten ontwerpen. Bij haar durf ik alles uit ahnden te geven.”

Ilja van Noord

Mastermind by Design, Ilja van Noord

“Saskia is lekker enthousiast en creatief. Ze heeft niet alleen mijn website en academy gebouwd. Ook heeft ze vanaf scratch mijn nieuwe branding en huisstijl ontworpen. Gewoon door te luisteren wat mijn ideeën en toekomstplannen zijn. Ze heeft hele toffe ideeën en tips. Echt een aanrader!”

Mariska Boer

Mindset- en Financieel Business Coach, Financieel Ritueel

jouw investering

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een offerte die bij jou past, maar om je toch alvast een indicatie te geven wat de richtprijzen zijn, heb ik een helder overzicht voor je.

Let's Start Something new
Say Hello!

Privacy? Geen zorgen, ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw vraag en niets anders.

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!