jouw waanzinnige website in één dag online? dat kan!

♥ Ben je net gestart met je bedrijf en heb je daarom een website nodig?
♥ Is je huidige website verouderd voor wat betreft techniek of inhoud?
♥ Levert je huidige website geen of onvoldoende klanten op?

Voor jou als drukke ondernemer

 

Deze Bootcamp-dag is voor jou, als je...

♥ nog geen website hebt, of een website hebt die niet meer voldoet.

♥ weinig tijd hebt & gewoon snel online wil (stiekem heb je dit al even uitgesteld...)

♥ geen zin hebt om zelf alle techniek te leren, omdat je daar op stuk loopt.

♥ wel graag controle hebt over het hele proces.

 

Bootcamp Waanzinnige Website in 1 dag

bootcamp-dag donderdag 27 oktober

Tijdens deze intensieve Bootcamp-dag op donderdag 27 oktober gaan we samen aan jouw (ver)nieuwe WordPress website bouwen en aan het eind van de dag heb jij een stevige basis staan.

De snelste manier om een waanzinnige website neer te zetten!
Nú nog voor de speciale pilot-prijs van € 550 excl BTW*.
* = Dit bedrag is de pilotprijs, na deze ronde zal deze prijs € 650 excl BTW gaan zijn.

Kortom... hét gelezen moment om in volledige actie-stand te komen.

 

De inspirerende locatie waar we deze Bootcamp-dag zullen gaan doen is Caatje aan de Lek, Goilberdingerdijk 40, 4106 LC Culemborg.

Hoe werkt het?

De voorbereiding

Om een vliegende start te kunnen maken tijdens de bootcamp is er natuurlijk wel wat voorbereiding nodig. Je krijgt van mij wat huiswerk:

♥ Je vult vooraf een vragenlijst in, zodat ik alvast een goed beeld krijg van je wensen

♥ Je registreert een domeinnaam en regelt een hostingpakket (Daar kan ik je eventueel bij helpen)

♥ Je verzorgt zelf je content, kortom je teksten en afbeeldingen die je wil gebruiken

Ik zorg dat je website startklaar is

Om het bouwen en inrichten zo makkelijk mogelijk te maken installeer ik al voor jou WordPress én de gebruiksvriendelijke page builder Divi, waarmee je onwijs easy peasy teksten, foto’s, video’s en knoppen toevoegt, kleuren aanpast, reviews, prijstabellen, etc. naar de gewenste plek sleept.

Verder zorg ik ook dat er een aantal handige plug-ins al zijn geïnstalleerd.

Op deze manier ben je startklaar voor de Bootcamp-dag.

Natuurlijk moet je wel even leren werken met zo’n page builder en WordPress zelf, en daarom bouwen we tijdens de Bootcamp je nieuwe website sámen. Zo leer jij precies hoe alles werkt, zodat je in de toekomst zelf je website kunt onderhouden en uitbreiden.

aan het eind van de dag

Als je je huiswerk braaf hebt gemaakt, is aan het einde van de dag is de basis van je nieuwe WordPress website helemaal klaar met onder andere:

♥ Een header met je logo en het navigatiemenu

♥ Een homepage die jouw belangrijkste producten of diensten in de spotlight zet

♥ Een contactpagina met een contactformulier

♥ Een over-pagina met jouw persoonlijke verhaal

♥ Een blog pagina waarop je nieuws en andere berichten kunt plaatsen

♥ Een footer met je contactgegevens, alg voorwaarden, privacyverklaring, links naar je socials etc.

♥ Een responsive design voor een perfecte weergave op smartphone en tablets

♥ Een SEO plugin die je helpt je website te optimaliseren voor Google

Dat klinkt toch waanzinnig?

Bootcamp Waanzinnige Website in 1 dag
Bootcamp Waanzinnige Website in 1 dag

 Je website staat direct online, dus je kunt ‘m diezelfde avond al trots showen aan familie, vrienden en natuurlijk jouw (potentiële) klanten.

Het is een intensieve, maar ontzettend leuke dag. Met resultaat. Een zalige lunch en lekkere versnaperingen inbegrepen!

Eerdere deelnemers aan het woord

Onwijs leuke dag gehad! De opbouw van de dag was top, de uitleg was allemaal duidelijk (fijn dat je alles stap voor stap uitlegt) en de persoonlijke begeleiding vond ik ook super. De bootcamp dag is zeker een aanrader!!
De avond en dag erna wilde ik alleen maar aan mijn website werken, maar door drukte moet je het toch weer laten liggen. Ik zou dus zeker een vervolg live dag willen, waarop we de website helemaal afmaken.

Larissa Hooghiem

De Bootcamp-dag? Super tof, informatief, leerzaam en echte tips waar mee je ook thuis verder kan.
Ik heb de smaak in ieder geval te pakken en wil nu door met wat ik nu verder kan aanpakken zodat ik kan bouwen aan mijn business!
Cecilia Swart-Huisman

Hoe ik het ervaren heb? Leuk, energiek en ben een beetje van mijn WordPress angst af. 😉 De military tags waren echt superleuk, typisch Sas. Ik vond dat je de sfeer en veiligheid in de groep heel mooi verzorgd hebt. Een pracht locatie en een heerlijke lunch. Veel gelachen en ook veel gedaan. Jouw expertise spat eraf. Mooi om te zien, ik heb erg van je genoten. Het tempo lag vrij hoog en het eindresultaat is dan nog best magertjes (ligt aan mij hoor). Maar misschien is een website bouwen in 1 dag voor mij gewoon een beetje ambitieus. Maar ik heb wel al meer ervaring in het opzetten van een kader dat nog nader in te vullen is. Dus veel inzichten, bekwaam worden moet nog komen.
Katlijn van der Haagen

Ik vond het een hele leuke en leerzame dag. Super gezellig met de andere dames. Je hebt veel kennis en ik ben heel blij met het resultaat en de ervaring waarmee ik nu aan de slag kan. Ik had mezelf wel wat beter moeten voorbereiden vond ik achteraf.
Fleur Veltenaar

Het is een goed begin qua website bouwen. Ik heb vooral veel aan de kleine tips gehad over uitstraling, lettertypen en kleuren e.d. Leuk al die kleine, voor jou vanzelfsprekende tips tussendoor.
Ik vond dat je het heel leuk gedaan en aangekleed hebt. Ik vond alle gadgets en de entourage erg leuk. Het idee van het koffertje bijvoorbeeld en de locatie vond ik heel erg leuk.
Voor mij zelf was het wat veelgevraagd om in één dag een website te bouwen. Ik was in ieder geval blij met je enthousiasme en energie.  Dank in elk geval, ik vond het erg leuk en inspirerend.

Christi Siderius

Was een goed georganiseerde dag, leerzaam en geen moment stil gezeten.
Ik had het zelf iets onderschat hoeveel tijd het me toch kost. Maar ben blij met deze dag volledige website aandacht.
Kortom: leerzaam, goed verzorgd en voldoende aandacht.
Floor Wilke

aftercare

Tijdens de Bootcamp-dag krijg je ongetwijfeld enorm veel informatie. Met een voldaan gevoel en vol hoofd ga je waarschijnlijk naar huis.

"Maar Sas, help! Ik heb het nu wel allemaal geleerd, maar ik weet niet meer precies hoe ik die foto uploade..."

Na de Bootcamp-dag kun je meedoen aan 3 online Zoomsessies van 1,5 uur waarin alle Q&A's die voorbij komen centraal staan.

En dat niet alleen... nee... om ook na een aantal maanden nog te weten hoe je je website aanpast en onderhoud, krijg je toegang tot mijn database met korte how-to-video's. Hoe plaats ik een video? Hoe verander ik de kleur van mijn footer? En ga zo maar door...

Kortom, je staat er dus echt niet alleen voor na de Bootcamp-dag.

 

Bootcamp Waanzinnige Website in 1 dag

Waar? 

De inspirerende locatie waar we deze Bootcamp-dag zullen gaan doen is Caatje aan de Lek, Goilberdingerdijk 40, 4106 LC Culemborg. Kom je met de trein? Geen probleem, dan wordt je van het station opgehaald.

programma?

In het bijzondere houten Forthuis aan de dijk geurt het naar verse koffie als je om 9:00 uur binnenstapt. We hebben veel te doen, dus we beginnen lekker bijtijds. Via een trap kom je bij het Werklokaal. Vanuit deze torenkamer heb je rondom uitzicht op Culemborg en het Amfitheater.

Dus vanaf 9:00 ben je welkom. We gaan van start om 9:30.

Tijdens de ochtendsessie worden we verwend met een zoete lekkernij. Tussen de middag gaan we genieten van een uitgebreide lunch met soep, diverse belegde broodjes en bijpassende drankjes. En tijdens de middagsessie wordt onze innerlijke mens nog eens verrast met een frisse biologische smoothie. En verder is er natuurlijk koffie, thee, mineraalwater en frisdrank. Hard werken wordt beloond... 😉

We ronden af om 17:00 uur. 

Kosten?

Wat is je investering? 8 uur van je tijd en eenmalig € 550 excl BTW*.
* = Dit bedrag is de pilotprijs, na deze ronde zal deze prijs € 650 excl BTW gaan zijn.

Wat is included?

♥ Persoonlijke begeleiding gedurende de hele dag
♥ Installatie van WordPress op jouw domein
♥ Lifelong licentie van Divi ter waarde van $ 89 per jaar
♥ Installatie van diverse plug-ins
♥ Lifelong toegang tot database met korte how-to-video's
♥ 3 online sessies van 1,5 uur voor Q&A
♥ Compleet verzorgde dag zodat je volledig gefocused kunt werken aan jouw waanzinnige website

Het maximaal aantal deelnemers aan deze Bootcamp-dag is 8 personen. Kortom er is ruim gelegenheid om al je vragen te kunnen stellen.

 

In het bijzondere houten Forthuis aan de dijk geurt het naar verse koffie als je om 9:00 uur binnenstapt. We hebben veel te doen, dus we beginnen lekker bijtijds. Via een trap kom je bij het Werklokaal. Vanuit deze torenkamer heb je rondom uitzicht op Culemborg en het Amfitheater.
De inspirerende locatie waar we deze Bootcamp-dag zullen gaan doen is Caatje aan de Lek, Goilberdingerdijk 40, 4106 LC Culemborg.

Nog goede foto's nodig?

Goede foto's op je website zijn zó onwijs belangrijk! Dat kan ik niet vaak genoeg zeggen. Maar goed, het is ook best een investering. Speciaal voor jou, als deelnemer aan deze Bootcamp-dag, heb ik Veri Gutte, mijn favoriete fotografe uit Culemborg gevraagd om foto's te komen maken.

Optioneel kun je je inschrijven voor een mini-fotoshoot van 30 minuten bij Veri. De kosten van deze mini-fotoshoot zijn € 75 excl BTW. Bij het aanmelden voor de Bootcamp-dag kun je aangeven of je hiervan gebruik wil maken.

Je ontvangt na de shoot van Veri een online galerij waar je zelf 5 bewerkte digitale foto's uit mag kiezen. Voor € 5 per foto kan je eventueel de andere foto's die zijn gemaakt bijbestellen.

 

klinkt dit als muziek in jouw oren?

Schrijf je dan nu in voor deze Bootcamp-dag!

Maar ohwja... wie is saskia?

Saskia - De Online Techgirl

Soms komen in 1 dag ál je expertises samen! Hoe gaaf... 

Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik altijd mijn eigen websites gemaakt. Door schade en schande wordt je wijs en dat gold zeker ook voor mij in de beginjaren. Gaandeweg ervaarde ik wat voor ondernemers werkt en wat niet. In deze jaren heb ik dé skills geleerd die nodig zijn om successen te behalen. Zoveel praktijkervaring, daar kan geen opleiding tegenop.

Naast dat ik Online Techgirl ben, sta ik al 10 jaar als typejuf voor de klas. Niks leuker dan kennisoverdracht... Tja, dat komt dan ineens samen. Lesgeven, leerlingen, websitedesign, websitebouw...

Ook leer ik als Digiwijzeres ondernemers graag digitale tools als Canva te omarmen. Al mijn technische en grafische kennis ga ik met je delen tijdens de Bootcamp-dag. Ik heb er enorm veel zin in!

Dus eh... heb je je al ingeschreven? 😉
Dan zien we elkaar donderdag 27 oktober!

Misschien heb je nog een vraag?

Ik heb al een website, wil graag een nieuwe, maar ik wil tijdens de Bootcamp-dag niet uit de lucht zijn

Geen probleem. Ik kan je website tijdelijk op een testdomein bij mij neerzetten. En deze zetten we dan na de Bootcamp-dag in 1x live.

Ik heb nog geen teksten voor op mijn website. Wat nu?

Geen probleem. Alle deelnemers krijgen van mij een werkboek. Op die manier neem ik je een beetje aan de hand waar je aan moet denken bij het schrijven. Mocht je er daarmee nog steeds niet zijn, kan ik je doorverwijzen aan een fantastische tekstschrijfster uit mijn netwerk.

Ik heb nog geen Branding & Huisstijl. Wat nu?

Geen probleem. Ik kan dit voor je verzorgen. Op deze pagina kun je er meer over lezen: Branding & Huisstijl

Ik heb nog geen foto's in mijn brandingkleuren en huisstijl. Wat nu?

Geen probleem. Op de Bootcamp dag leer je hoe je foto's in je mediabibliotheek neerzet om ze vervolgens op je website te kunnen gebruiken. Als je die dag stockphotos als uitgangspunt neemt die wel al enigszins passend zijn, dan weet je na de Bootcamp-dag perfect hoe je zelf die foto's kunt vervangen op de juiste manier.

Goede foto's op je website zijn zó onwijs belangrijk! Dat kan ik niet vaak genoeg zeggen. Maar goed, het is ook best een investering. Speciaal voor jou, als deelnemer aan deze Bootcamp-dag, heb ik Veri Gutte, mijn favoriete fotografe uit Culemborg gevraagd om foto's te komen maken.

Optioneel kun je je inschrijven voor een mini-fotoshoot van 30 minuten bij Veri. De kosten van deze mini-fotoshoot zijn € 75. Bij het aanmelden voor de Bootcamp-dag kun je aangeven of je hiervan gebruik wil maken.

Je ontvangt na de shoot van Veri een online galerij waar je zelf 5 bewerkte digitale foto's uit mag kiezen. Voor € 5 per foto kan je eventueel de andere foto's die zijn gemaakt bijbestellen.

Ik weet niet hoe ik mijn foto's kan bewerken. Wat nu?

Geen probleem. Dit kan ik je ook leren met de design-tool Canva. Op deze pagina kun je er meer over lezen: Canva - Dé tool voor al jouw visuals

Ik heb speciale dieetwensen m.b.t. de versnaperingen tijdens de Bootcamp-dag

Geen probleem. Als je mij dit laat weten, geef ik dit door aan het team van Caatje aan de Lek.

Ik wil na de Bootcamp-dag graag nog een hapje in de omgeving eten. Kun je een restaurant aanbevelen?

Zeker wel! In Culemborg zelf zitten een paar pareltjes om je lekker gastronomisch te laten verwennen na zo'n dag hard werken. Reserveren is aan te raden.

Ik wil voor/na de Bootcamp-dag graag overnachten in de omgeving. Kun je een B&B aanbevelen?

Zeker wel! In Culemborg zelf zitten een paar pareltjes om heerlijk te overnachten voor of na de Bootcamp-dag.

klinkt dit als muziek in jouw oren?

Schrijf je dan nu in voor deze Bootcamp-dag!

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met De Online Techlady
Hoihoi! 👋
Heb je een vraag? Let me know!